S-10 Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
2,538 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
I went to put a red LED tail light bulb ('cause my red bulbs were pink) on the driver side, and now I have nothing!!!! I put back the regular bulb and I still have nothing. No brake lights, tail lights, turn signals, nothing!!!!! It's all on that side though. Everything on the pass. side (I never changed the bulb on that side) works fine. What did I do wrong????:rant:
 

·
Registered
Joined
·
2,538 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Ok, I figured it out. I left it alone for a while just 'cause I was pissed.:rant: So after I got back I checked the fuses. None were blown, so again I got pissed (I can laugh about it now). Then it hit me, "I have more fuses onder the hood". Sure enough 2 were blown. Got then changed out, and it's all good now. :D
 

·
UNBANNED BITCHES!!
Joined
·
2,007 Posts
oxsign said:
Sure enough 2 were blown. Got then changed out, and it's all good now. :D
how is it "all good now"? just cause you replaced the fuses? :eek:
if thats the case you better sleep in it with a fire extinguisher because if you had a fire and all you did was replace
a lil fuse than i promise you it WILL catch on fire again!....

find out WHY it combusted....... theres gotta be a wire layin frame probably.....
 

·
I just cummed.
Joined
·
18,276 Posts
Those cheap led bulbs will contnue to blow fuses. I took mine back a long time ago.
 

·
I just cummed.
Joined
·
18,276 Posts
I never did fiind any that worked. Still have the clears too. :rant:
 

·
UNBANNED BITCHES!!
Joined
·
2,007 Posts
1 - 10 of 10 Posts
Top