S-10 Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
2,030 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys i have an 02 Blazer and for some strange reason the PDL,mirrors and the rear hatch do not work all of a sudden. The fuses were the first thing to check and i came up with NADA! At first i thought the switch was dead for the locks since my camaro has done that but NEGATIVE ready for the kicker the keyless entry works perfectly............

I read in the manual it may be a bad ground but it was so vague in description it just said under the dash:rolleyes: I have YET to get into the whole "search for the problem deal" and figured maybe someone has had this problem....thanks guys:cool:
 

·
Registered
Joined
·
2,030 Posts
Discussion Starter · #2 ·
damn no one:rant:
lol its like that sometimes
 

·
Registered
Joined
·
2,030 Posts
Discussion Starter · #4 ·

·
i saw what you did there!
Joined
·
3,573 Posts
check circuit breakers in fuse panel

and lock relay

and power lock switch assembly

theres alot of possibilities here

check for power and ground is first step,
 

·
Registered
Joined
·
2,030 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I finally got it!!!!!!
I was absolutely flustered that my door locks and power mirrors stopped working all I did
was replace the rear hatch glass actuator, it only popped 1 time very weak at that so I just assumed the USED part I installed was on its last leg. Then about a week later I noticed my door locks and mirrors no longer worked. I always use the key fob to lock and unlock
that always worked great.......
WELL GUYS, the culprit was the fuse under the hood it was a light blue fuse that had an "E" on it I feel stupid in a way cause I knew the locks worked through the fob lol and yes
the "USED" actuator does work properly.........definately overlooked the obvious!
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
light blue with an E on it, can ya get a pic? i've got the same damn problem, i've tested all my fueses under the hood/ in the door jam and i'm missin something...... power mirrors not working, and locks only work with the key fob......... thanks for the help
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
scratch that bro, found it, it's a 3 amp fuse ( the only one) mine was purple, and i swear i checked that thing, anyway very helpful, thank you!!
 
1 - 8 of 8 Posts
Top