S-10 Forum banner
1 - 20 of 35 Posts

·
Registered
Joined
·
13,733 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Any suggestions from the peanut gallery??

Yea, so I didn't know about anti - sieze last january when I put my 4 link together, and now, well, I can't seem to get the rod ends unthreaded from the 4 link bars. I tried some PB, and let it sit for about 15 min, and that didn't work. Anyone have any suggestions???
 

·
Registered
Joined
·
1,131 Posts
i think the 4-link nazi just got busted!

let that pb sit longer, some times it takes a week. i had a fuel filter that i couldnt heat so i pb'd it and a week later it finally came loose.
 

·
Registered
Joined
·
1,131 Posts
torch it it will come off just be quick
 

·
Registered
Joined
·
2,521 Posts
Matt, last time I had this problem, I took the bars off the truck, and sprayed them with penetrating oil, and left them hanging up so the oil would run down inside. I left them like that over night, and they came apart in the morning. And if that doesn't do it, then go for the heat like the others said.
 

·
Registered
Joined
·
13,733 Posts
Discussion Starter · #18 ·
Now another fuckin problem...

I was unbolting the last lower 4 link bar from the axle mount, and the bolt seemed to strip itself inside the threads on the axle mount. So now i can't get the 4 link bar off of the axle mount. This is not, of course, how i planned this whole thing to go... Any suggestions on this new problem?? I can't just cut the bolt off, cuz its threaded inside the mount, there is no nut for it.
 

·
Registered
Joined
·
1,218 Posts
If you have a big POS flat head you can try to tap it in between the head of the bolt and the bracket to put a little wedge on it. Then slowly start trying to back the bolt out. I have done this and been succesful on occasions..... its either that or cut the biotch off.

Tony...
 
1 - 20 of 35 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top