S-10 Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-5 of 5 Results
  1. 262ci Forum (4.3)
    Hello again want to make a thread kind of narrowed down some issues. 1990 GMC S15 4.3, I have replaced alot of stuff on this truck, fuel lines sensors, rebuilt tbi etc. Truck can run ok ish. So i unplug tan and black wire to shoot timing, do the timing truck is running decently with the wire...
  2. 60v6 Forum (2.8/3.4)
    i got a 1985 gmc s15 4x4 that came factory with at 1984 block which has the smaller main journals(updated to bigger mains in 85) that not a big deal. but i am looking for info on what is the actual firing order for my block/year? i keep seeing that #1 is on driver side and #1 is on passenger...
  3. S10 / S15
    Hey everyone! Back with a couple questions about my old s10. I bought it about a year ago for $1000. 5 Speed/Ext Cab/250k miles. Since then I've replaced a horn fuse, wipers, front brakes/rotors/calipers and wheel bearings, fuel filter, tires, oil pressure sending unit, some vacuum lines (but...
  4. 262ci Forum (4.3)
    I recently replaced my Intake manifold gasket, spark plugs, wires, vacuum lines, and distributor. In the process I took my distributor out without marking it. I brought it back to TDC on the compression stroke and placed the distributor in, but when go to check timing it runs best retarded by...
  5. Electrical / Lighting
    Okay so last night I fixed an exhaust leak on the s10 and now it is running rough, the idle seems to be a little jacked up and when you try to drive it is seems to die. I have recently fixed the timing issue or so I thought and had put a band-aid on the exhaust leak which odviously didn't work...
1-5 of 5 Results
Top