S-10 Forum banner

s-10

  1. 00 4.3 (fuel?) cuts out on acceleration when cold.

    262ci Forum (4.3)
    Have a 2000 S-10 4 wheel drive auto with the 4.3 that is having acceleration problems when cold. 110,000 miles. What I mean by acceleration problems, is that when it is cold and until it fully warms up it will occasionally stumble and generally be very doggy especially going up a hill or putting...
  2. New around here

    S10 / Sonoma
    Just popping in to say hi. I have 2003 S-10 4.3, and I need it to last me a long time, so I'm hoping this forum will be a good place for helpful discussion. Talk at ya'll soon.
  3. 1992 s-10 roller camshaft, Edelbrock TBI intake,

    1992 s-10 roller camshaft, Edelbrock TBI intake,

    A replacement engine for 92 s10,It’s an exact replacement engine I rebuilt when my current engine was getting close to two hundred thousand miles. To my surprise she is still running strong and no signs to replace. Current engine is stock with Edelbrock hedders,chip and tbi spacer.
  4. [Question] 1987 S-10 2.8L Smog pump deleted and now it runs rich—What could it be?

    S10 / S15
    So I followed this guide https ://www .s10forum .com/threads/how-to-remove-delete-smog-pump.430782/ to delete the smog pump, and now the truck is running way too rich. I saw that someone else had the same issue but it was never resolved. The truck ran perfectly fine before the smog pump died and...
  5. 1987 S-10 2.8L Power Steering Bracket

    S10 / S15
    Hey folks! I recently (today) just bought an 87 chevy s-10! It runs and drives just fine however it has no power steering. Took the belt off to put on a new one and that's when I learned that the bracket which holds the pump is cracked in half. I've searched high and low (except junk yards...
Top