S-10 Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-5 of 5 Results
  1. 2.5L - 1st gen 4-banging
    So my I’ve had a hard time getting my 1989 2.5 tbi running right. It will crank but won’t try to start unless I give it some starting fluid then it will try and eventually start. I can get it to run and idle but not very well. It’s a little shaky. But if I blip the throttle it doesn’t rev, it...
  2. 2.5L - 1st gen 4-banging
    Hey guys! New to the forum! I just recently bought a 1987 s10 pickup with the 2.5 Iron Duke Engine, I’m currently fighting a issue that I can’t seem to figure out, when I got the truck I was told it needed a fuel pump, brought it home and checked the codes, it read code 24 “Speed sensor” and...
  3. S10 / Sonoma
    I have had an issue with my 97 S10, 2.2L. I got gas and the next day going to work it wouldn't go above 30mph. Very rough idle, no power. Today it popped a P0113 code, “Intake Air Temperature (IAT) Sensor Circuit High Input.” would a bad IAT cause all those issues? Haven't got the code sense...
  4. 2.2L - 2nd gen 4-banging
    so was on the way home from work and all of a sudden my truck lost power but was still running. pulled over and looked under the truck and saw the cat was glowing orange. let it cool down and limped it 4 miles back to my work (I work in a diesel shop). used 1/8 of a tank of gas just going those...
  5. S10 / Sonoma
    I have a 96 s10 with the 2.2L and a 5 speed with 170K miles, my truck is idling rough and my mileage is slowly getting worse. Im averaging between 21 and 23 mpg around town, I used to get closer to 30 mpg. Also sometimes it doesnt want to start on the first try, but fires up on the second...
1-5 of 5 Results
Top