S-10 Forum banner
no start
1-9 of 9 Results
  1. 2.2L - 2nd gen 4-banging
    Long title I know. 98 2.2l manual 2wd. All a sudden started getting a buck once in awhile engine light came on. P0335. Replaced crank sensor, same issue, replaced pig tail to sensor, no change. Now it will randomly stall usually under hard accel or abrupt maneuver but no engine light. Cranks...
  2. 262ci Forum (4.3)
    Hi everyone i come here due to a problem with my 94 blazer s10, it's a 4.3. I bought it not working without ignition, I checked the wiring under the dash and was a bit fastidious, I rewired it a bit, now I have the ignition and the tbi is spitting gas, but the spark is orange and there are...
  3. 262ci Forum (4.3)
    I'm at a loss here...97 gmc jimmy 4.3l 4x4. Died while driving. Truck will crank but not start, however it will start on starting fluid (dies once the starting fluid is consumed). New fuel pump (tested 62psi, and holds it), new fuel filter, new spider/injectors. Everything points to a fuel...
  4. 262ci Forum (4.3)
    So I have a 01 ZR2 S10 and it still won't start first try. I crank and it takes a few seconds or I have to give it gas to start. I replaced the fuel pump, filter, distributor, cap, rotor, plugs, wires, and nothing has changed really. One time the truck even died out because the little metal...
  5. 2.2L - 2nd gen 4-banging
    About a few months ago my s10 started to start rough when warm but still started after a long crank. Last few weeks it refuses to start when warm. I’ve changed fuel pump starter spark plug wires coil packs. I started looking into maybe the ect (engine coolant temperature sensor), my hopes aren’t...
  6. S10 / S15
    1992 s10 2.5l iron duke tbi. 13 gal. Tank on hydraulics Changed fuel pump, filter, sending,tank, checjed ground.... Nothing. Where is the relay? And anything else i should check? Thanx ib advance for any help!
  7. Electrical / Lighting
    I have inherited a 95 s10 2.2 ltr 5 speed my grandmother bought brand new back n 95. She passed awhile back and I've been driving it to work and back but I have a issue with it I can't figure out..I've replaced battery,ignition control module in steering column,had the starter rebuilt and it...
  8. ZR2 - BlaZeR2 - Highrider
    Okay so I got a 2001 S10 zr2. V6 Vortec 4.3L. August of last year, she started overheating then smoking. No milky oil. No smoke from the exhaust. She set for a few months without being started. Got to looking about a month ago, radiator hose had a hole. Replaced it. I'm thinking that was the...
  9. S10 / S15
    93 s10 2.8 v6 unknown miles odometer doesnt work. turns over no start. I'll start from the begining. I replaced my fuel pump, filter and injectors a couple of months ago. About 3 weeks ago i was driving to a job about 30 miles away, on the highway and oil pressure pinned to the top of the...
1-9 of 9 Results
Top