S-10 Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-6 of 6 Results
  1. S10 / Sonoma
    Hi all, So my 2002 v6 RWD was having some issues starting. The battery is new, the alternator is fine. I would turn the key and it would just turn and turn and tun and eventually start, caugh a bit, then run fine. Ocassionally while at a light the idle would drop and sometimes stall. I thought...
  2. S10 / Sonoma
    My 1995 s10 2.2 uses a side-post battery. Today I installed a new battery that has both side posts and top posts, and I connected the cables to the side posts like the cables are designed for. If I ever need a jump or need to give somebody a jump, is it safe to connect jumper cables to the...
  3. S10 / Sonoma
    I screwed up. I tore into the 1998 S10 2.2 5speed, and before I knew it there was blood and guts everywhere. I need help connecting the positive battery cable where it belongs. See attached pictures. The white wire says 5.0 SQ.MM FUSIBLE LINK. I also need to know where the 2nd red wire coming...
  4. Electrical / Lighting
    I have a 1989 S10 Tahoe, regular cab long bed with the 4.3 V6. When I turn the Headlights on along with the dash lights for night driving I experience a headlight and dash light flicker when I turn the HighBeams on. It’s quite consistent and I’m looking for any solution such as ground locations...
  5. S10 / Sonoma
    Just about done rebuilding my 4L60E for my 2000 4.3L S10. To get this transmission ready to put back in I am cleaning all of my grounds. I removed the battery and bracket it sits on to get at the grounds and I found a plug just lying on the chassis not plugged into anything. I cannot figure out...
  6. V8 Discussion
    I recently bought an 83 s10 swapped with a throttle body 350. But they changed the throttle body out to carburated. The wires were a mess when I got it but we went through got rid of a bunch of unneeded b.s. Now I've got one problem. For the life of me I cant get the altenator to charge. I've...
1-6 of 6 Results
Top