S-10 Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-10 of 10 Results
  1. S10 / S15
    Replaced original air cleaner with edelbrock 14". Im just wondering how important is the diaphragm on the stock air cleaner? It was hooked up to the 's' on my tbi. The edelbrock air cleaner didnt have any temp sensor or anything so rn the air cleaner is not connected to anything else with hoses...
  2. S10 / S15
    I saw something online about a tbi mod involving a coin between a spring and something else, has anybody done this? Is there a noticable difference? Does it use more gas? I have an 89 s10 with the 4.3 can anyone explain how to do this? Or if this is a duplicate post/question can someone point me...
  3. S10 / S15
    So first off. Long time viewer, first time joining. Ya'll have been very helpful. Second. About 3 months ago I bought a decent Frankenstein. 1987 frame, 1992 body and drivetrain (2WD). Luckily the person I bought it from had the mechanic in mind, so its a not so fresh (2or3years) rebuilt 1992...
  4. 262ci Forum (4.3)
    I have a 1991 s10 pickup woth the 4.3 liter fuel injected and I have replaced pretty much all the pars I could thing of for a rough idle and still can't figure it out. Just replaced the coolant temp sensor thinking that might fox it and still nothing. Also the pickup will not warm up past about...
  5. S10 / S15
    I have a 92 s10 extended cab I picked up about a month ago. When I got to the truck to look at it the owner said it needed a fuel pump but we threw a battery and some gas in it and it fired up and drove 2 hours all the way back home. I think it had been sitting for a month or 2 or 3. But she...
  6. 262ci Forum (4.3)
    I have a 1992 s10 2wd, 4.3 tbi. I just installed a brand new icm and coil and I still can't get any spark. This started as an intermittent issue as it would only stop running when warm, now there is nothing. I'm getting resistance on the pickup coil, assuming it is good then. But there is...
  7. 262ci Forum (4.3)
    So I have a 1992 s10, rwd and it will only run sometimes, when we bought the truck the owner showed us it runs and starts, and it did well. We ran it around for a bit then all of a sudden nothing, it wouldn't fire and when visibly looking at the injectors nothing was happening. All of that night...
  8. 262ci Forum (4.3)
    I have a 1993 s10 4.3 4x4 and I can start it up just fine and it’ll run for about 5-10 minutes then it starts to idle really high and about 10 seconds later it shuts off and won’t crank back up unless I give it about 20-30 minutes to cool down. Doesn’t run hot all gauges look fine. Has brand new...
  9. S10 / S15
    Alrighr, so i know the 4.3 isnt worth building or putting power behind, but how can i put a new tune on the ecu. I got an exhaust done because i think the motor sounds great, qnd somewhat expected it's runs stupid rich. Like i spit fuel out the exhaust rich. I know i could do the whole eprom...
  10. S10 / S15
    4.3 TBI has always taken 2-3 turns before it fires up. Last week, after firing up, the idle went up till I thought the engine was going to come out of the bay. Power is non existent until after thirty minutes of warming up, and even then, under load it bucks and what sounds like cuts off and...
1-10 of 10 Results
Top