Need help ASAP! - S-10 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 10-31-2015, 09:55 PM Thread Starter
Registered User
 
etaomicron's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Age: 25
Posts: 175

User is: etaomicron is offline
Need help ASAP!

I just got done replacing head gaskets and everything above, along with valve oil seals, cleaned out the hydro lifters and adjusted them per the book, and now when it's running white/blue smoke(it's dark so I can't really tell) is coming out of the exhaust.


Sent from AutoGuide.com Free App

etaomicron is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 10-31-2015, 11:32 PM
B4U Task Force
 
Rhotpursuit's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Spanaway, Wa
Posts: 20,123

User is: Rhotpursuit is online now
Re: Need help ASAP!

White=water....blue=oil....just for fun...black=fuel (rich)? Check it in the daylight.

U.S.C.G. "Making sure the Navy doesn't get lost since 1790"

Apple Red 96 SS
Rhotpursuit is online now  
post #3 of 5 Old 11-01-2015, 06:41 PM Thread Starter
Registered User
 
etaomicron's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Age: 25
Posts: 175

User is: etaomicron is offline
Re: Need help ASAP!

It looks slightly blueish. Not to mention I still have a valve ticking. I've adjusted them twice. And to adjust them while it's running Id have to take a pile of shit apart, take the covers off and put stuff back together. Then redo it to get them back on


Sent from AutoGuide.com Free App
etaomicron is offline  
 
post #4 of 5 Old 11-02-2015, 07:55 AM Thread Starter
Registered User
 
etaomicron's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Age: 25
Posts: 175

User is: etaomicron is offline
Re: Need help ASAP!

It looks white now. I'm going to assume the intake gasket didn't stay put well when I lowered the intake down.


Sent from AutoGuide.com Free App
etaomicron is offline  
post #5 of 5 Old 11-02-2015, 09:54 PM Thread Starter
Registered User
 
etaomicron's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Age: 25
Posts: 175

User is: etaomicron is offline
Re: Need help ASAP!

Well, we drained the coolant and ran it still smoked, assuming it's oil. But the last time I cranked it once it warmed up and oil pressure dropped from 55 to 45 the smoke mostly stopped. So beats the hell out of me.


Sent from AutoGuide.com Free App
etaomicron is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome