evap. can delete ? now stumbling .. - S-10 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-23-2015, 04:06 PM Thread Starter
Registered User
 
blazed2's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Age: 45
Posts: 817

User is: blazed2 is offline
Garage
evap. can delete ? now stumbling ..

hi guys,
i have deleted my can .
i have the tank line running to the evap. tvs on the intake.
so when the motor worms up the valve opens and sucks the vap. from tank.

but i have been having problems and not sure 100% if this is doing it.

but after some time, my truck starts staving of fuel. well seems like it.
you go to give it gas and it stumbles and if your on the gas it starts lossing some power then it goes back up.


could these be the problem?

o and when i put gas in , removing the cap you can here there's a vacuum in the tank.

has anybody deleted your can?
if so how ?? were is your line run ?


88 s10 blazer, 2door with 4x4 frame ( 5"/5" drop)
modded 2.8 , 700r4 .
doing black on black on black
phantom grill, side marker lights, tinted tail lights
and a lot of other mods.
7,000 rms audio system ( nasty )
"" old school build ""

92 s10 blazer 2dr,2wd,4.3
no rust. bagging it. and switching over all the stuff from 88.
doing all 2nd gen. blazer brakes.
blazed2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-23-2015, 09:57 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 854

User is: damanx is offline
Re: evap. can delete ? now stumbling ..

Sounds like a vacuum leak regarding that vacuum circuit, but then it sounds like you aren't sure if the stumbling has occurred prior to this.

1985 GMC S-15 Gypsy ext cab.
3.4l, Edelbrock intake, a 4.3l throttle body controlled by an '88 TBI ECM. 700R4 with 3.73 rear. Real time tuning using a CF-30 Toughbook with a Moates Ostrich 2 emulator.
damanx is offline  
post #3 of 3 Old 11-24-2015, 02:21 PM Thread Starter
Registered User
 
blazed2's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Age: 45
Posts: 817

User is: blazed2 is offline
Garage
Re: evap. can delete ? now stumbling ..

ya not 100% sure this is it..

im going to pull the line and see how the truck acts..


and i know there's no vacuum leaks.

88 s10 blazer, 2door with 4x4 frame ( 5"/5" drop)
modded 2.8 , 700r4 .
doing black on black on black
phantom grill, side marker lights, tinted tail lights
and a lot of other mods.
7,000 rms audio system ( nasty )
"" old school build ""

92 s10 blazer 2dr,2wd,4.3
no rust. bagging it. and switching over all the stuff from 88.
doing all 2nd gen. blazer brakes.
blazed2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome