83 s10 blazer 2.8 2wd - S-10 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-17-2013, 06:42 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1

User is: Nonkorupt is offline
83 s10 blazer 2.8 2wd

well im having trouble with flooding. i can get it to idle if i disconnect the vacuum hoses from the canister but there pouring gas out at quite a heavy flow and if i plug the hoses the carbs floods out you can see the gas overflow through the screen. i would appreciate some assistance. and sorry if theres alreadya thread about this couldnt find it

Nonkorupt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome