i have some ???? - S-10 Forum
S-10 Forum is the resource on GM S-series trucks, Suspension, engine information, Body Modifications, painting tutorials.  Modifications to suit every need, budget and whim

i have some ????

Go Back   S-10 Forum > Suspension Tech > Juicin' It
New User? Register Forgot Password


 
LinkBack Thread Tools
Old 02-28-2011, 08:01 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Location:
User is: OffLine
i have some ????

I just got a set of hydos and the guy i got them off of said you could run 5w30 motor oil in them i was wondering if this was true and is there any thing i need to be worred about it is a 3 pump set up with 10in in the front and 14 in back i think. he was runing 4 batt and a 10 swich box any help would be great it is going on my 91
Sponsored Links
Advertisement
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 02:30 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.2.0
SEO by vBSEO
vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.