No crank no start! - S-10 Forum
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-13-2010, 05:38 PM Thread Starter
Registered User
Trock's Avatar
Join Date: Mar 2010
Age: 27
Posts: 1

User is: Trock is offline
No crank no start!

I have a 95 sonoma 2.2 5 speed every once in awile it wont start. All the dash lights come and i can hear the fuel pump come on but it wont turn over. I bypassed the park neutral switch and it still does it at least once a week. If i roll start it, it fires right up and i wont have the problem for a few more days. I dont know if it could be the starter, solenoid, relay, or wiring problem i want to be sure before i replace anything.

Trock is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome