Bad mileage on LPG and gas - S-10 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-04-2008, 05:41 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sofia, Bulgaria, E.U.
Age: 44
Posts: 15

User is: sevy is offline
Bad mileage on LPG and gas

Hi,
I have a '98 4x4 S10 with 82K miles on it, modified to work wth both gas and LPG /Liquid Propane Gas/. Lately the mileage has droped a lot both on LPG and gas. The only modification appart from the LPG is a K&N type filter. The engine runs fine, but I have the feeling that it has lost some power. I don't get any trouble codes. My main suspicions are towards the EGR and the cat. I think of removing both of them. Any ideas?
Just to explain that the LPG is fed into the intake with the incoming air, so the PCM has no way of controling it, threfore it is not possible that the PCM pumps more fuel to compensate for a faulty sensor. The problem is somwhere AFTER the fuel/air mixture is fed into the intake.

sevy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome