nv1500 question - S-10 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-27-2010, 05:24 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Age: 32
Posts: 7

User is: glinmaleldur is offline
nv1500 question

Hello all,
I recently swapped a new trans into my 2.2l, 2wd, 5spd manual, 1999 S10. The new trans that I put in had a different connector for the speed sensor. The dealership can help me find the new connector to splice into the wiring harness if I know the model year on the new trans. However, I bought it off ebay, and they said it was bought as part of a surplus lot with no model year listed.

The new trans says on it:
Muncie
GBBD
15015873
*61 GBBD M163463

Anyone know what model year this trans is from?

Thanks!
n

glinmaleldur is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-31-2013, 03:08 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9

User is: Dirtymaxblksmkn23 is offline
Re: nv1500 question

I just had the same issue as you did with the different vss sensors i swapped the plug to the older style and now my speedometer does not work. Does yours?
Dirtymaxblksmkn23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome