oil pressure sending unit - S-10 Forum

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 02-21-2012, 11:35 AM Thread Starter
Registered User
 
laynlowz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Age: 32
Posts: 124

User is: laynlowz is offline
oil pressure sending unit

I have a 1999 s10 4.3 .im having some issues with my oil pressure gauge. It usually stays pretty much at the exact same spot all the time but lately the gauge will drop off to almost zero then bounce right back up and hold there for abit.
it seems to do this every few minutes will driving.
im pretty sure its the sending unit.

what do you guys think?


also where is the sending unit located?


http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/1032/4181/2579590203_medium.jpg
laynlowz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 02-21-2012, 07:46 PM Thread Starter
Registered User
 
laynlowz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Age: 32
Posts: 124

User is: laynlowz is offline
Re: oil pressure sending unit

anyone know where it is?

http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/1032/4181/2579590203_medium.jpg
laynlowz is offline  
post #3 of 5 Old 02-22-2012, 08:24 PM Thread Starter
Registered User
 
laynlowz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Age: 32
Posts: 124

User is: laynlowz is offline
Re: oil pressure sending unit

bump

http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/1032/4181/2579590203_medium.jpg
laynlowz is offline  
post #4 of 5 Old 02-23-2012, 04:34 PM
Jimmyfied
 
Drain Bamaged's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: N.E. Ohio
Age: 35
Posts: 1,518

User is: Drain Bamaged is offline
Re: oil pressure sending unit

it should be right behind the distro
Drain Bamaged is offline  
post #5 of 5 Old 02-26-2012, 09:41 AM Thread Starter
Registered User
 
laynlowz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Age: 32
Posts: 124

User is: laynlowz is offline
Re: oil pressure sending unit

ok thanks.

http://memimage.cardomain.com/ride_images/1/1032/4181/2579590203_medium.jpg
laynlowz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the S-10 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.


Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome